پرسش و پاسخ اختصاصی سایت دروانا از دکتر سیما مظفر جلالی جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی، چه راه هایی برای افزایش تمایلات جنسی در میانسالی وجود دارد؟

دکتر سیما مظفر جلالی

دکتر سیما مظفر جلالی

جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی
سرکار خانم دکتر سیما مظفر جلالی، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دارای مدرک تکمیلی لاپاراسکوپی، سونوگرافی و همچنین دارای گواهینامه و مدرک تکمیلی جوان سازی واژن با لیزر می باشند.
 

پرسش سایت دُروانا:

1. به چه دلیل در میانسالی تمایلات جنسی کاهش می یابد؟

2. آیا راه های درمانی برای افزایش تمایلات جنسی در میانسالی وجود دارد؟

پاسخ دکتر سیما مظفر جلالی:

دکتر سیما مظفر جلالی توضیح می دهند که دلایل زیادی وجود دارد که فعالیت جنسی را در میانسالی محدود می کند اما خیلی از مشکلات با دخالت مناسب قابل حل می باشد. در مورد مردان بزرگ شدن پروستات می تواند دلیلی برای دشواری در انزال باشد. در مورد خانم ها فقدان استروژن بعد از دوران یائسگی می تواند سبب نازک شدن دیواره واژن شود، خاصیت ارتجاعی آن را کاهش داده و لوبریکاسیون نامناسبی صورت گیرد. خانم ها دچار کاهش لیبیدو (تمایل جنسی) می شوند زیرا نزدیکی برای آنان دردناک می گردد.

دکتر مظفر جلالی معتقدند که برخی داروها که برای درمان افسردگی یا درمان فشار خون بالا به کار می رود می تواند میل جنسی را کم کند و در مردان فرایند نعوظ را با مشکل رو به رو می کند. چاقی، سیگار کشیدن و آسیب عصبی ناشی از دیابت، ام اس و یا بیماری پارکینسون نیز می تواند فعالیت جنسی را کاهش دهد.

باید توجه داشت جنبه جنسی در سلامت خانم ها نقش مهمی ایفا می کند و حتی به تقویت سیستم ایمنی نیز کمک می کند. داشتن نزدیکی مکرر می تواند با کاهش ریسک حمله قلبی ارتباط داشته باشد. خوشبختانه در اغلب موارد راه های درمانی می تواند موثر باشد،

توصیه دکتر سیما مظفر جلالی: در خانم ها استفاده از استروژن های واژینال با دوز اندک یا لوبریکانت های تجاری می تواند خشکی و درد را کاهش دهد و به لوبریکاسیون کمک کند. در مردان استفاده از داروهایی مانند سیلدنافیل می تواند عروق خونی را به نحوی تقویت کند که به نعوظ کمک کند. البته این داروها ممکن است عوارضی مانند سردرد، معده درد و یا احتقان بینی را به دنبال داشته باشد.

علاوه بر درمان های دارویی تغییراتی در شیوه زندگی می تواند به داشتن فعالیت جنسی و افزایش تمایلات جنسی کمک کند. ورزش کردن می تواند با بهبود جریان خون و تقویت قلب به فعالیت جنسی و افزایش تمایلات جنسی کمک کند. عدم  استعمال دخانیات و کاهش مصرف نوشیدنی های الکلی نیز  بر افزایش تمایلات جنسی موثر است. کنترل وزن و داشتن رژیم غذایی سالم نیز با حفظ سلامت قلب و پیشگیری از دیابت می تواند کمک کننده باشد.
 
برای کسب اطلاعات بیشتر، دریافت مشاوره پزشکی و درمان بیماری خود به متخصصین مربوطه مراجعه نموده و از خود درمانی و یا مصرف دارو ها بدون تایید پزشک معالج خودداری نمایید

درباره دُروانا

دُروانا محلی برای تحقیق و پژوهش (فرهنگ دهخدا)
وبسایت دروانا در تلاش است با گردآوری ژورنال های تخصصی پزشکی، مجلات پزشکی، مقالات و مطالب علمی، از معتبرترین منابع جهانی، بستری را برای تحقیق و مطالعه فراهم نماید.
از تمامی پزشکانی که دُروانا را برای رسیدن به این هدف همراهی می نمایند، کمال تشکر را داریم.
با دروانا همراه شوید.

موضوعات ویژه