تغذیه کودک از زمان تولد تا دو سالگی اهمیت ویژه ای در رشد و تکامل او دارد. در این مقاله نکاتی پیرامون تغذیه نوزاد تا شش ماهگی و بعد از آن بررسی می شود.
دکتر امیرحسین نوحی متخصص کودکان و نوزادان در این مقاله به سوالاتی پیرامون معاینات دوره ای کودکان پاسخ می گویند و توضیحاتی ارائه می نمایند.
غذای جامد نوزاد معمولا در سنین 4 تا 7 ماهگی آغاز می شود؛ زمانی که کودک به خوردن غذا تمایل نشان می دهد و می تواند بنشیند. در ادامه نکاتی را پیرامون شروع غذای جامد نوزاد مطالعه می کنیم.
اختلالات خوردن در کودکان اصطلاحی است که برای خوردن نامناسب کودکان (ناکافی یا بیش از حد) به کار می رود. بی اشتهایی و بولیمیا از جمله اختلالات خوردن در کودکان هستند که در این مقاله علائم آن ها را بررسی می کنیم.
حساسیت به شیر گاو در کودکان زمانی اتفاق می افتد که کودک به پروتئین موجود در شیر حساسیت داشته و علائم آلرژیک را ظاهر کند. این علائم که ممکن است به صورت آنی یا چند ساعت بعد از مصرف شیر گاو ظاهر شوند با عدم مصرف شیر گاه قابل کنترل هستند. در ادامه علائم حساسیت به شیر گاو در کودکان و راه های درمان آن بررسی می شود.
تغذیه نوزاد تازه متولد شده یک برنامه غذایی پر اهمیت است که می تواند در مورد نوزادان مختلف متفاوت باشد. تغذیه نوزاد تازه متولد شده علاوه بر تامین نیاز نوزاد به غذا و کمک به رشد و تکامل او، فرصتی برای برقراری ارتباط میان نوزاد و مادر است. در این مقاله به بررسی اصولی پیرامون تغذیه نوزاد تازه متولد شده می پردازیم.
آهن در کودکان نقش مهمی در رشد و تکامل مناسب آن ها دارد. کمبود آهن در کودکان که ممکن است خفیف و یا شدید باشد (آنمی) رشد و تکامل آن ها را دچار اختلال می کند. در ادامه به سوالاتی چون آیا کودک شما آهن کافی را از رژیم غذایی خود دریافت می کند؟ پاسخ می دهیم.
تغذیه در شیرخواران زیر دو سال مبتنی بر اصولی است که بسته به سن شیرخوار متفاوت می باشد. در مقاله پیش رو به نکاتی می پردازیم که شما را در درک اصول تغذیه در شیرخواران یاری خواهد داد.