خون در مدفوع، دلایل خون در مدفوع و تست های تشخیصی که برای درک علت خون در مدفوع انجام می گردد موضوع مورد بحث ما در این مقاله می باشد.
باکتری ها، انگل ها، ویروس ها، توکسین ها و مواد شیمیایی می توانند با تکثیر بیش از حد غذاها را آلوده کرده و موجب بروز بیماری های ناشی از مواد غذایی شوند. بیماری های غذایی عموما علائم گوارشی چون اسهال، تهوع، استفراغ و درد شکمی را ظاهر می کنند. در ادامه با گروه هایی که در خطر بالای ابتلا به بیماری مسمومیت غذایی قرار دارند و اقدامات لازم حین ابتلا آشنا می شویم.
فیبرهای غذایی شامل بخش هایی از غذاهای گیاهی هستند که سیستم گوارش قادر به هضم یا جذب آن ها نیست. فیبرهای غذایی (در میوه های، سبزیجات، غلات و حبوبات یافت می شوند) نقش مهمی در رفع یبوست دارند و حفظ وزن متعادل و پایین آوردن خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی تاثیر گذار خواهند بود.
یک آلرژی غذایی واقعی موجب شکل گیری یک واکنش سیستم ایمنی می شود که ارگان های مختلفی را در بدن تحت تاثیر قرار می دهد. در مقابل، علائم عدم تحمل غذا عموما شدت کمتری دارند و تنها به مشکلات گوارشی محدود می شوند. شناخت و تفکیک علائم آلرژی غذایی از عدم تحمل غذا، بیمار را در انجام اقدامات لازم و کنترل بهتر این شرایط یاری می دهد.