سیروز چیست؟ سیروز کبدی به اسکار بافت کبدی اشاره دارد. در مقاله پیش رو به مواردی مانند تشخیص سیروز کبدی، گزینه هایی برای درمان سیروز کبدی و رژیم غذایی سیروز کبدی خواهیم پرداخت.
نارسایی حاد کبد از دست رفتن عملکرد کبدی است که به سرعت –در چند روز یا هفته- عموما در فردی که در گذشته بیماری کبدی نداشته است، رخ می دهد. نارسایی حاد کبد می تواند باعث عواقب جدی مانند خونریزی شدید و افزایش فشار مغزی شود. نارسایی حاد کبد بسته به علت آن، ممکن است به کمک درمان برگشت پذیر باشد. در ادامه با علائم نارسایی حاد کبد، علت، عوارض و راه های تشخیص و درمان نارسایی حاد کبد بیشتر آشنا می شویم.
در آبسه کبدی، چرک به جای تخلیه از محل عفونت، در یک کیسه در داخل کبد جمع می شود. این بیماری معمولا با تورم و التهاب در نواحی اطراف همراه است و همچنین موجب درد و تورم درد شکم می شود. در صورت عدم درمان آبسه کبدی، این ضایعه می تواند کشنده باشد. بسته به عامل ایجاد کننده، آبسه کبدی در سه دسته آبسه باکتریایی، آبسه آمیبی کبدی و آبسه قارچی قرار می گیرد. در ادامه به بررسی علائم آبسه کبدی، عواقب ناشی از آن، راه های تشخیص و درمان می پردازیم.