بیماری پوستی ملانوما یکی از جدی ترین سرطان های پوستی است که در سلول های ملانوسایت اتفاق می افتد. علت ملانوما مشخص نیست اما قرار گرفتن در معرض تابش فرابنفش حاصل از تابش خورشید و دستگاه های برنزه کننده می تواند ریسک ایجاد سرطان ملانوما را افزایش دهد. تغییراتی در خال های موجود و ایجاد توده های جدید با ظاهری غیر معمول روی پوست از علائم بیماری ملانوما محسوب می شود. سابقه آفتاب سوختگی یکی از مهم ترین فاکتورهای خطر برای بیماری ملانوما است. محافظت در برابر آفتاب یکی از مهم ترین راه ها برای پیشگیری از ابتلا به ملانوما…
لکوپلاکی به تکه های سفید و ضخیم شده ای اطلاق می شود که روی لثه ها، داخل گونه ها، پایین دهان (لکوپلاکی دهان) و برخی اوقات روی زبان (لکوپلاکیا زبان) شکل می گیرد. نواحی سفید میکس شده با نواحی قرمز می تواند پتانسیل سرطانی شدن را در پی داشته باشد. نوعی از لکوپلاکی، لکوپلاکی مویی نام دارد که در افرادی مشخص می گردد که سیستم ایمنی ضعیفی دارند. تحریک مزمن در اثر استفاده از تنباکو و الکل علت این بیماری و ویروس ایشتین بار عامل لکوپلاکی مویی است. حذف منبع تحریک و برداشت ضایعات در درمان لکوپلاکی و داروهای ضد…
بیماری پاژه سینه فرم نادری از سرطان سینه می باشد. در نوک سینه آغاز می شود و به سمت دایره تیره اطراف نوک پستان پیش می رود. اغلب در خانم های بالای 50 سال رخ می دهد. پوسته پوسته شدن نوک سینه، خارش، قرمزی، وجود توده از علائم مهم آن هستند. مراقب هر گونه تغییرات پوستی (خارش تحریک پوستی و...) در پستان های خود باشید و در صورت ادامه دار شدن به پزشک مراجعه کنید. پاژه پستان میتواند ناشی از سرطان مجرای پستان می باشد که از طریق مجرای شیر به نوک پسته ها و بافت اطراف وارد می شود…
آکانتوز نیگریکانس بیماری پوستی می باشد که تغییر رنگ در چین های بدن را به همراه دارد. این تغییرات پوستی تنها علامت تشخیص آکانتوز نیگریکانس می باشد. درمان مشخصی برای آکانتوز نیگریکانس وجود ندارد. آکانتوز نیگریکانس می تواند با برخی شرایط مانند مقاومت به انسولین، اختلالات هورمونی و استفاده از برخی داروها یا مکمل ها ارتباط داشته باشد. آکانتوز نیگریکانس به ندرت می تواند نشانه ای از تومورهای سرطانی در ارگان های داخلی باشد.