بیماری یرقان بیماری است که در آن سطح بیلی روبین خون به عنوان یک ماده دفعی به علل گوناگونی افزایش یافته و موجب زرد شدن رنگ پوست و سفیدی چشم ها می شود.
درمان سنگ کیسه صفرا می تواند به کمک برخی داروها و انواع روش های جراحی انجام گیرد که در ادامه با آن ها آشنا می شویم.
عواقب سنگ کیسه صفرا عموما زمانی بروز می کنند که سنگ موجب انسداد شدید مجاری صفراوی شده و یا به سایر بخش های سیستم گوارشی راه یافته باشد. در این مقاله می خواهیم برخی از عواقب سنگ کیسه صفرا را مطالعه کنیم.
سنگ کیسه صفرا یک توده جامد در کیسه صفرا است که اغلب از میزان بالای کلسترول در کیسه تولید می شود. در این مقاله می خواهیم علائم و علل سنگ کیسه صفرا را مطالعه کنیم.
درمان سنگ کیسه صفرا شامل گزینه های جراحی و دارویی می باشد. در این مقاله گزینه های درمان سنگ کیسه صفرا را مرور می کنیم.
در صورتی که کیسه صفرا عملکرد مناسبی نداشته باشد، توده های سخت یا همان سنگ های کیسه صفرا تشکیل خواهند شد. در مواردی پزشک تصمیم به برداشتن سنگ به کمک جراحی (کوله سیستکتومی) خواهد گرفت. برخی بیماران بعد از برداشتن کیسه صفرا، برای دفعاتی دفع مدفوع شل و آبکی خواهند داشت که عموما به صورت اسهال ظاهر می شود. توجه به نکاتی در رژیم غذایی بعد از برداشتن کیسه صفرا می تواند به بیمار در کنترل اسهال بعد از برداشتن کیسه صفرا کمک کند.

درباره دُروانا

دُروانا محلی برای تحقیق و پژوهش (فرهنگ دهخدا)
وبسایت دروانا در تلاش است با گردآوری ژورنال های تخصصی پزشکی، مجلات پزشکی، مقالات و مطالب علمی، از معتبرترین منابع جهانی، بستری را برای تحقیق و مطالعه فراهم نماید.
از تمامی پزشکانی که دُروانا را برای رسیدن به این هدف همراهی می نمایند، کمال تشکر را داریم.
با دروانا همراه شوید.

موضوعات ویژه